Dnes 200 KČ SLEVA | Na VŠE a IHNED | POŠTOVNÉ ZDARMA | V košíku vlož KÓD: DNES200

Hodnocení obchodu

4,9 509 hodnocení
5
485x
4
14x
3
4x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora Hana | 12.1.2024
Velká spokojenost, rychlé dodání, skvělá komunikace.
Avatar autora | 15.12.2023
Vše v naprostém pořádku! Pan majitel velmi ochotný. Při malém zádrhelu, který se objevil na dodáném zboží pan majitel reagoval jak se dlouho už dnes nevidí. Bylo nabídnuto vracení zboží nebo obchodní slevy. Super jednání a ochota, které si nesmírně vážíme. Vše na 1***** E-shop vřele doporučuji!!!
IH Avatar autora Iveta Housková | 31.10.2023
Obchod mohu doporučit, boty dorazily velmi rychle, a i když jsem je vracela zpět, tak vrácení peněz bylo okamžité. Velmi pozitivní hodnocení za jednání a komunikaci.
MS Avatar autora Miluše Steinerová | 29.10.2023
PJ Avatar autora perglová jana | 13.10.2023
velmi, solidní jednání
L Avatar autora Lenka | 27.7.2023
Naprostá spokojenost, rychlé dodání ,komunikace skvělá, obchod doporučuji.
L Avatar autora Ludmila | 9.5.2023
Rychlé dodání kvalita skvělá. I když došlo k malému nedorozumění,komunikace proběhla rychle k mé spokojenosti. Do jednoho dne vše vyřízeno boty dorazily v pohodě.
D Avatar autora Danuše | 2.5.2023
Spokojenosti ,dobrá cena kožených bot,rychle dodání, zajímavé vzory. Vel.40 ovšem není vždy
M Avatar autora Marie | 5.2.2023
Odeslání obratem, což bylo dokonalé Bohužel vrácení zboží je na vlastní náklady, př. přes Zásilkovnu 109Kč Peníze po týdnu vrácené nejsou.
Z Avatar autora Zuzana | 2.11.2022
I když nebyl můj obchod dokončen bohužel vybrané zboží mi nesedělo musím pochválit tento obchod za velmi rychle vyřízení mnou vráceného zboží. I díky této zkušenosti ráda obchod znovu navštívím.
Avatar autora | 17.8.2022
Rychlé dodání, spokojenost
Avatar autora | 16.8.2022
+ rychlé dodání
+ průběžné informace o stavu objednávky

nelze platit kartou
Avatar autora | 15.8.2022
Nejrychlejší dodání,super zkušenost!
Avatar autora | 14.8.2022
Rychlost
Avatar autora | 14.8.2022
Vždy super a rychlá dodávka zboží , jeden z mála tak super obchodů!
Avatar autora | 11.8.2022
Na jistotu, bez výhrad.
Avatar autora | 10.8.2022
Velmi rychlé dodání, výborná komunikace s obchodem.
Avatar autora | 5.8.2022
Jsem velmi spokojena s nákupem v Eliteshoes. Slušná cena, kvalitní zboží a velmi krátký čas mezi objednávkou a doručením. Hana
Avatar autora | 5.8.2022
Vše bylo perfektní, jen boty byly zcela jiné! Ale sedí mi, tak si je nechám a doufám, že se to příště nebude opakovat...
Avatar autora | 3.8.2022
Velmi rychlé doručení zboží, přehledná komunikace s obchodem. Zboží bylo doručeno během tří dnů, všechno v pořádku a boty sedí jako ulité.
Nahoru
510 položek celkem